Re: RZD Student_srážková daň
Pokud by si udělal roční zúčtování tak by do řádku platba daně napsala částku co měla srážkou je to tak?
Re: RZD Student_srážková daň
ne roční zúčtován (to jako zam-tel nemůžete udělat, když má i srážkovou daň)í, ale podal by si daňové přiznání, takže tam by uvedl příjmy od vás (vydáte mu potvrzení o zdanit. př.) a ještě k tomu dodá potvrzení, kde měl srážkovou daň, vše vyplní a spočítá a přeplatek na dani mu vrátí z FÚ
Re: OT: RZD Student_srážková daň
.........................................................................................
Asi mu to Mzdová Účetní poradit nemohla, když neumí poradit ani sama sobě. Viz. dotaz ze stejné adresy, jako je adresa autora tohoto dotazu 85.163.9.xxx
Autor zprávy: romik55
Čas zápisu: 15. 2. 2018 19:53 z adresy 85.163.9.xxx
Autor zprávy: boreknovotny
Čas zápisu: 15. 2. 2018 19:50 z adresy 85.163.9.xxx
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1560193
-------------------
Dobrý den,prosím o radu. V 7/2017 jsem nastoupila do práce. V roce 2017 jsem studovala na VŠ a dne 31.5.2017jsem ukončila státnicí školu.OD 7/2017 mám potvrzení o dalším studiu které ukončím 2.9.2018. (což studuji dálkově) Je mi 24 let a mohu si uplatnit v RZD slevu na studenta za celý rok . Tudíž 12x335,- Je to tak správně. Ještě jestli si mě může uplatnit mi mamka v ročním zúčtování slevou Kč1117,- x12. Děkuji za rady
-------------------
OT. Možná se mýlím a opravdu na jedné židli u jednoho PC se střídá více osob, které používají jiné nicky a ptají se v téměř ten samý čas na stejném diskuzním foru na podobné odborné dotazy. Pak se tedy omlouvám.
Spíš bych ale řekla, že tady někdo z nás dělá úplné blbce.
.........................................................................................
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
15. 2. 2018 19:53
Žádám o pomoc. Mám v práci studenta který podepsal prohlášení za 6-10/2017 neplatil žádnou daň. Dnes mi přinesl potvrzení že pracoval ještě i jiné firmy a tam za 8 a 10/2017 měl příjem srážkovou daní.
Je možné mu udělat roční zúčtování. Na srážkové dani odvedl částku.
Myslím že bych mu ze srážkové daně neměla dělat RZD. Je to tak?