Re: Podvojné účetnictví-znalosti, kde če
>Dobrá den, bohužel v současné době v našem městě ńení
>firma, která provádí kurzy na podvojné účetnictví. Mám
>ukončenou ekonomickou školu, chybí mi však znalosti ze
>současné doby. Ráda bych jako samouk se vše doučila.
>Prosím o radu, kde je možné nejlépe čerpat informace.
>Hlavně náklady a výnosy, např. účet 518, k tomu
>související zákony, např. hranice účtování pro reklamní
>předměty
Žádná hranice pro účtování nákladů, vynaložených na reklamní předměty, není.
Kdysi dávno - a jsou to již desítky let - bylo stanoveno procento pro repre výdaje. Nic takového dnes již neexistuje.
Řešíte účtování, nebo daňovou uznatelnost nákladů? Pokud daňovou uznatelnost nákladů, tak to je v podstatě na prostudovanání celého Zákona č. 586/1992 Sb. o daních z příjmů
+ Zápisy z jednání Koordinačního výboru s Komorou daňových poradců ČR
+ plno dalších povídání finanční správy atd. Ale pozor - jsou to ve většině případů jen "povídání", není to něco, co by bylo vždy a za všech případů obhajitelné u soudu.
atd. Nechci nikomu vést účetnictví, potřebuji to
>pro své zaměstnání, děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
11. 11. 2018 4:53
Dobrá den, bohužel v současné době v našem městě ńení firma, která provádí kurzy na podvojné účetnictví. Mám ukončenou ekonomickou školu, chybí mi však znalosti ze současné doby. Ráda bych jako samouk se vše doučila. Prosím o radu, kde je možné nejlépe čerpat informace.
Hlavně náklady a výnosy, např. účet 518, k tomu související zákony, např. hranice účtování pro reklamní předměty atd. Nechci nikomu vést účetnictví, potřebuji to pro své zaměstnání, děkuji