Re: Pořadí exekucí
Určitě to seřaďte tak, jak víte, že je to dobře. Podle dokladů, které máte v ruce. Když nastoupí zaměstnanec, tak prvotní info o pořadí exekucí čerpám ze ZL. Ale pak když začnou chodit exepříkazy, tak se mnohdy ukazuje, že to pořadí nebylo správné (v exepříkazech píší exekutoři data doručení prvnímu plátci). A pak to pořadí musím přehazovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 2. 2019 14:29
V naší firmě máme nového zaměstnance, který má 17 exekucí. Jenže nevím jak mám exekuce seřadit tak, aby to bylo správně. Podle zápočtového listu od minulého zaměstnavatele je pořadí, podle mne, špatně. Minulý zaměstnavatel to asi řadil podle data kdy přijal exekuční příkaz do datové schránky a né podle data zaslání prvnímu plátci.
Mohu si pořadí srážek přeházet?
Dále pak mu v minulé práci sráželi z exekuce, která mi teď vychází až na 14 místo. Mám mu tuto exekuci nechat taky jako první?
Děkuji moc za radu