Děkuji za odpověď. No pokud vím nic potvrzováno nebylo. Šlo o chybně fakturovanou částku za telefon, kde po telefonické reklamaci u operátora řekli aby bylo tedy uhrazeno o cca 1.600,- Kč méně. Na opravném daňovém dokladu je datum 21.5. Na dalším dokladu za další měsíc je pouze v sumáři tato skutečnost uvedena jako vyrovnání opravného daňového dokladu ve výši 1.600,-. Fyzický žádné peníze operátor nevracel. Mohu to tedy opravdu zaúčtovat se současným datumem? Vzhledem k tomu, že všechno ostatní co se týče DPPO mám hotové tak se mi to opravdu kvůli tomuto nechce celé předělávat včetně DPH a KH. Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
5. 3. 2019 11:53
Zdravím a potřebovala bych poradit od zkušenějších. Při fyzické inventuře dokladů jsem dohledala opravný daňový doklad z května minulého roku, který nemám zaúčtovaný. Chtěla bych se tedy zeptat jak nejelegantněji postupovat při jeho zaúčtování. Jedná se o částku ve výši cca 1.600,- Kč. Musím to zaúčtovat s původním datumem a tedy kompletně předělat i přiznání k DPH a KH nebo to jde vzhledem k částce, která není nijak vysoká zaúčtovat např se současným datem? Jak byste postupovali vy? Předem moc děkuji za každou radu.