Re: vypoved III
Udělala jste dobře,že chcete nástup na dovolenou písemně...SMS bych nepovažovala za nic,mail už by se jako dopis dal brát,přesto bych si mail vytiskla a dala k podpisu tomu kdo mi ho poslal...Věci Vám svěřené vraťte a nechte si podepsat vrácení bez známek poškození,aby si nemohli později vymýšlet...Z notebook vymažte vše,pokud možno nainstalujte nový legální systém,aby tam nenašli nic co se netýká práce...
Pokud je opravdu výpověď neoprávněná,tak máte šance získat ušlé průměrné výdělky,za dobu co se to bude táhnout...Může je to stát víc než odstupné..:o)Zajděte za právníkem,máte velké šance...
Omlouvám se, k opětovnému odeslání došlo nedopatřením.
Především děkuji za odpověď!!!
Jestli jsem Vaší odpověď pochopila správně= zítra samozřejmě pojedu na školení, které se koná. Pro jistotu připravím věci tak, abych je mohla zároveň odevzdat.
Je to velmi nepříjemná záležitost.
Můžete ještě zajít na ÚP a popsat jim danou situaci.Měli by bezplatně poradit nebo Vás nasměrovat na bezplatného právníka ÚP.V Karlových Varech na ÚP jeden je a kamarádce pomohl vyběhat potřebné věci...Měla dostat §53 a nakonec dostala celou výplatu i odstupné...Zatněte zuby a vydržte.....
Na ÚP jsem již volala, ale tato služba je prý zrušena. Můj příslušný úřad je v Mladé Boleslavi a odmítli to řešit, že na to nemají kvalifikované pracovníky:-(( Ale i přesto děkuji za zájem. Naštěstí nejsem ve společnosti jediná tak možná když se spojíme, zas to půjde o něco lépe.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 1. 2006 16:22
Dobry den,
mela jsem tu jiz dotazy ohledne vypovedi.
Dnes mne opet vyzvali abych prijela podepsat vypoved podle paragrafu 46 e). Odmitla jsem a doporucila jim at mi ji zaslou postou.
Co ted mam si vzit pravnika a podat zalobu??? jak velke jsou sance?? Pokud jak jsem jiz psala mne pisemne neupozornili a nevyzvali k opravnym opetrenim (pokud byli nespokojeni)
Dale mi ustne sdelili, abych si od zitrka vzala dovolenou a do regionu na navstevy obch.partneru jsem nejezdila. Odvetila jsem at mi to daji pisemne. Da se za pisemne sdeleni povazovat sms ci mail.
Dale mne vyzvali, abych do patku vratila auto, telefon a notebook. To jsem po nich chtela take pisemne, aby mne vyzvali.
Obavam se, ze jakmile opustim region, napisi mi absenci.
V oddeleni jsem 6 mesicu a na vysledky mi se hodnoti po 4 mesicich. Zacala jsem prodavat od zari a jiz v prosinci vypoved za neplneni ackoliv jeste nejsou jasne vysledky plneni.
Dekujiiiiiiiii