4. 1. 2006 17:04
Dobrý den, mám problém, jelikož můj profesor tvrdí něco jiného než zákon :o/ Jestli mi někdo může poradit budu moc ráda: úroky z dluhopisů jsou zdaňovány ..... (sazba)pokud nejsou od daně osvobozeny zisk z prodeje akcií, pokud není od daně osvobozen je u FO zdaňován .....(sazba) a zahrnuje se do zdanitelného základu?? zisk z prodeje akcií, pokud není od daně osvobozen je u PO zdaňován ... (sazba) Mnoho krát děkuji za odpověď s pozdravem M.A.
4. 1. 2006 17:09
Re: Prosím o radu na co se ptáte? všechno co není od daně osvobozeno je zdaňováno
4. 1. 2006 19:29
Re: Prosím o radu Ptám se na sazby (napsala jsem to v závorce) zajímáme mne kolik to v jednotlivých případech je jestli 15% či 25% či 29% profesor ve své literatuře píše něco jiného než zákon a zase různé weby se liší, tudíž se ptám?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
4. 1. 2006 17:04
Dobrý den,
mám problém, jelikož můj profesor tvrdí něco jiného než zákon :o/
Jestli mi někdo může poradit budu moc ráda:
úroky z dluhopisů jsou zdaňovány ..... (sazba)pokud nejsou od daně osvobozeny
zisk z prodeje akcií, pokud není od daně osvobozen je u FO zdaňován .....(sazba) a zahrnuje se do zdanitelného základu??
zisk z prodeje akcií, pokud není od daně osvobozen je u PO zdaňován ... (sazba)
Mnoho krát děkuji za odpověď
s pozdravem M.A.