Re: Jsem z toho zoufala:(
Prosím, také se zeptám jak to tak čtu, má pro nás stejný význam, když DP na FÚ pošleme poštou? Na doručenku?
A když bude na doručence razítko fy, která nám vede účetnictví je to ok? Nebo musí být DP odesláno jedině doporučeně poštou a přímo účetní jednotkou.
Re: Jsem z toho zoufala:(
Záleží, co máte smluvené s firmou,která vám vede účetnictví.
FÚ je jedno, kdo to poslal, ale není jedno, kdo tyto doklady podepisuje( plátce, resp. pověřený daň.poradce).Formu zaslání si zvolte, které důvěřujete a kdy máte doklad o zaslání, předpis na to není, doporučeně by mohlo stačit, i když u věcí, na kterých mi záleží, zasílám na doručenku.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 1. 2006 17:11
Prosim vas,jak je to z potrebnymi formulari ohledne vyuctovani dane z prijmu fyz.osob a vyuct.dane srazkou...........musi byt i formular pocet zamestnancu? a co priloha k vyuct. dane srazkou,ta se dela jen tehdy doslo-li k nejake dodatecne platbe dane?
A vse se podava pouze 1x na FU?
Dekuji moc vsem,co mi poradi:)