Moje nova zivnost a co s tim

• (neregistrovaný)

13. 1. 2006 20:55

Mam zivnostensky list na podnikani Maloobchod provozovany mimo radne provozovny. Prosim o radu kam si mam dale zajit. Jsem student Vs a tim doufam ze mi z toho plinou alespon nejake male vyhody. Nevim jak je to tedy se socialnim a zdravotnim pojistenim. Poradte co dal.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 1. 2006 8:48

Anonymní (neregistrovaný)

Re: Moje nova zivnost a co s tim
      Kam to spěje naše školství ? Vážený pane studente, naučte se, prosím, alespoň vyjmenovaná slova. Ostatní, např.psaní velkých písmen a čárky ve větě, můžete probrat v druhé lekci :-).

• 14. 1. 2006 9:44

Karel (neregistrovaný)

O tech vyhodach dnes jiz silne pochybuji, krome ulevy za studenta jsou s podnikanim jen starosti.

Pokud mate jen ZL, musite se hlasit na FU k danim, prihlasit se k ZP a socialnimu pojisteni.

• 14. 1. 2006 10:31

Hrůza, student vysoké školy a nezná vyňatá slova což je učivo ze 3. obecné. Jak se mohl na VŠ vůbec dostat?

• 14. 1. 2006 11:58

To je dneska na VŠ běžné. Všichni mají mít vys. vzdělání, stát to podporuje, ale být dnes učitelem třeba na techníce je velmi tristní - takových" studentů" je tam přes 90 %. A navíc mají silné zastoupení v akademickém senátu a rozhodují o učitelích. Pokud je učitel náročný tak dělají ankety a očerňují ho, že je špatný.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).