OSA a Intergram

• (neregistrovaný)

14. 1. 2006 19:28

Poradí mi prosím někdo?
    Otevřela jsem restauraci, kde mám projektor a tři televize a věž, ze které pouštím rádio. Tuším, že budu muset zaplatit asi OSU a Intergram, ale nevím, kde seženu přihlášku a jak to spočítat. Do kdy to musím zaplatit? Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 1. 2006 19:45

xx (neregistrovaný)

Re: OSA a Intergram
      Budete platit i poplatky Českému rozhlasu - za každý rozhlasový přijímač a zároveň i poplatky Intergramu. U těchto společností je třeba se nejprve zaregistrovat. www.ceskyrozhlas.cz, www.intergram.cz. Tiskopisy pro registraci Vám napoví.

• 15. 1. 2006 11:17

Anonymní (neregistrovaný)

myslím, že má osa oprávněno jednat i za DILII, takže:
      -OSA, Intergram. DILI a rozhlas. Pěkně se prohnete. Musíte si ale přihlášku vyžádat sama. Vy nic počítat nebudete, oni vám to spočítají sami. Nejrychleji je to přes internet, viz výše.

• 15. 1. 2006 12:59

Vladimír (neregistrovaný)

Doporučoval bych před tím, než podniknete nějaké kroky, podívat se na http://web.telecom.cz/osahacker/. Třeba se to pro Vás stane inspirací ;-)))

• 16. 1. 2006 17:20

martin (neregistrovaný)

doporučuji Vám prostudovat stránky, které napsal kolega v předchozí odpovědi, nikde jinde to nenajdete

zvašte si - buď se budete tahat s "vyděrači autorských práv" možná až k soudu nebo poslušně zaplatíte,

za rádio a televizi musíte minimálně zaplatit českému rozhlasu a české televizi

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).