Re: Formulář silniční daň
Možná mi ten vzorec připlul z vesmíru... Já bych ho vytvořit nedokázala. J.F.
Re: Formulář silniční daň
Teda fuuuuuj!!!
Ještě, že ničemu takovému nerozumím :-)))))
Mne by ten vzorec určitě navadil :-)
PS : jen tak mimochodem, daňové přiznání na silniční daň jsem podala 11.1.06, včera mi z FÚ volali ať k nim naklušu, že si žádám o vrácení přeplatku ve výši 1.385,-Kč a že tam mám přeplatek vyšší - samozřejmě, že jsem hned a ráda naklusala. A sdělili mi tam, že mám přeplatek přes 12.000,-Kč :-)))))) fakt milé zjištění !!!! Koukala jsem jako blázen neb jezdím pouze jedním osobákem o obsaku 1,2 :-) přeplatek se táhne od roku 1995 a maximum dosáhl v roce 2000 - v té době se mi o silniční daň starala účetní a dnes vidím, že velmi dobře. Ze mě musí mít ale stát radost :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 1. 2006 14:54
Z loňského roku mám stažený formulář na silniční daň, kde ve sloupci 22 je výpočet:
=KDYŽ(NEBO(K8=5;K8=6);0,75*J8;KDYŽ(K8=7;0,5*J8;KDYŽ(K8=8;1,15*J8;0)))
Letos je tam tenhle výpočet:
=KDYŽ(K8=5;0,75*J8;KDYŽ(K8=6;0,4*J8;KDYŽ(K8=7;0,34*J8;KDYŽ(K8=8;1,15*J8;J8))))
Jelikož jsem analfabet na tyto věci, pro jistotu jsem loňskou verzi hodila do koše a stáhla znova. Ale objevuje se mi tam pořád ten původní vzorec... Budu vděčná za každou radu, sice to stejně přepočítávám, ale třeba někdo víte, proč to tak je? J.F.