Re: Zákaz kouření v zaměstnání
Já pracuji ve školství a tady se nesmí dle zákona kouřit v celé budově. Mohu opustit bránu školy a tam dát čouda. Dříve jsem za 6 hodin vykouřila třeba 6 cigaret a od nového roku 1 nebo 2. To je dobrá odvykačka.
Re: Zákaz kouření v zaměstnání
Nechápu nad čím se pozastavujete.
U mého zaměstnavatele se nesmělo nikdy kouřit nikde. V celé budově a ani na dvoře. Kuřáci si dali čouda rono cestou do práce, v poledne když šli ven na oběd a pak až po pracovní době. A mě nekuřákovi toto připadne uplně samozžejmé. Nechápu jak se někdo může pozastavovat nad tím, že mu bylo zakázáno v pracovní době kouřit. Dá se říci, že nám nebylo vlastně nikdy dovoleno kouřit.
A z vlastní zkušenosti, že když kráčím na FÚ a vidím tam na chodbě u popelníku stát pracovnice FÚ a kouřit, tak by mne TREFIL šlak neb kouří v pracovní době a já když za ní jdu, tak si musím počkat v kanceláři až si dokouří a vrátí se na svou židli. Tomu říkám KATASTROFA. Je placená ze státních peněz za to že si na chodbě kouří.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
17. 1. 2006 17:12
Dobrý den, potřebova bych poradit, jestli mi zaměstnavatel může zakázat kouřit v zaměstnaní. Pokud ano, je možné aby mi to zakázal i v době mé pauzy na jídlo a odpočinek? Děkuji za radu!