Re: ŠABLONA - DNES NOVÁ - DZP FO -UPOZOR
a SP1+SP2 jsou nějaké různě široké
Ze svých zkušeností musím říct, že v šablony pana Štěpána mají dosti drobných chybiček, něco jde opravit hned, něco nejde, páč to má pan Štěpán zamčené. Doporučuji si udělat vlastní "kontrolní" prográmek v excelu, bez formuláře, jen s výpočty a prověřovat :-)
Kdysi jsem si s ním dopisoval a na chybičky ho upozorňoval, něco opravil, něco mi tvrdil že to tak mají stále a že jim to FÚ bere a na něco vůbec nereagoval. Za minulé roky jsem prográmek v excelu měl, letos jsem se k tomu ještě nedostal, abych si ho upravil podle nových zákonů, ale chystám se na to :-)
Škoda, že mi pan Haken maže ty nájemné vrahy... Máte tady zadarmo perfektní formuláře, chybičky jsou i v těch, co si za drahé peníze kupujeme (navíc mi ještě do teď upgrade neposlali). Když budeme takhle remcat, tak příště nemusíme mít nic. Já jsem moc vděčná za to, co se tady nabízí, je to perfektní a bez chyb nejsme nikdo :-))) J.F.
Chyba se ukáže jen pokud není společné zdanění manželů. Pokud je společné zdanění, tak formulář pracuje správně.
Jinak základ daně na ř.61 dělí dvěmi, popřípadně ještě od něj odečte 38040 (za manželku).
Mě spíš nefunguje sociální pojištění.
>>
>>J.F. a Aňa asi nemají tolik klientů jako já s Lenkou,
>>óóóó, ty se mají :-))))
>
>Já mám hlavně klienty, kteří díky zvýšení procent u
>uplatňování výdajů procentem mají velký přeplatek na SP
>a chtějí ho pochopitelně co nejdříve do ruky. A nebudu
>přeci teď dělat přehled na sociálku a v březnu daňě.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
19. 1. 2006 14:13
řádek č. 61 počítá ŠPATNĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - čímž je následně špatné celé přiznání !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!