Re: 2letá smlouva u Eurotelu na CDMA
Domnívám se, že s tím nic nenaděláte, smlouvu jste uzavřel, měl jste platit celé dva roky, ať jste to používal či ne. Pokud je dlužná částka o hodně vyšší než součet plateb při dodržení smlouvy, tak se ptejte proč je daná částka vyšší - poplatky za odpojení apod. Bohužel to vidím tak, že to budete muset zaplatit, ale třeba napíše někdo, kdo má s Eurotelem v tomto směru zkušenosti.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 1. 2006 12:04
Dobrý den,
mám problém z Eurotelem. Podepsal jsem jim ještě předloni smlouvu vázanou na 2 roční odebírání služeb a za zvýhodněnou cenu jsem dostal jejich modem. Jenomže po roce jsem se stěhoval a už jsem internet nepotřeboval. Tak jsem to chtěl zrušit. Chtél jsem jim zvýhodněný modem vrátit, i když jsem předtím za něj platil 1500 Kč. Jenže nesouhlasili. Jednou jsem nezaplatil fakturu a odpojili mě. Půl roku se nic nedělo a včera mi přišla od nich Rozdílová faktura na částku 9000 Kč. Poradí mi někdo, prosím, jak mám postupovat? Platit za nic 9000 Kč samozřejmě nechci. Předem děkuji.
S pozdravem,
Honza