Re: mzdy v Pohodě
Sice nemám pohodu, ale tento příplatek můžete mít jak v korunách,tak v %. Pokud jej chcete v %, počítá se obvykle ze základní(tarifní) mzdy. Takže , chcete-li všem stejně 25 % nastavte z tarifní mzdy. Chcete-li v korunách ,musíte si u každého propočítat kolik mu to dělá z jeho tarifu a zadáte příplatek pevnou částku .
Snad Vám moje rada pomůže.
Re: mzdy v Pohodě
Děkuji za odpověď-jsme s.r.o.-MO-já jsem právě potřebovala vědět-zda ten program to počítá 25% z průměrného výdělku nebo ze zákl.mzdy-oni totiž mají i prémie a to by asi bylo špatně.Prosím tedy o radu při prac.režimu 38,75h/týdně a měsíční mzdě 8650,- se 25% přípl.spočítá jak?Moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 2. 2006 13:40
Mám dotaz na někoho-kdo dělá mzdy v Pohodě.Zaměstnanci mají ve smlouvě 25%přípl.za so a ne k průměr.hod.sazbě vycházející za zakladní funkční mzdy.Chci se zeptat-zda v globálním nastavení % příplatky nastavím 25% a bude to správně-nebo to má být nastaveno v korun.příplatcích.Zdá se mi-že když mají ke mzdě ještě prémie-že program asi bude počítat 25% z průměru.Neporadíte mi někdo???