Přechod DE->PÚ - INFORMACE

• (neregistrovaný)

2. 2. 2006 8:31

Zdravím všechny, kteří se stejně jako já potýkají s přechodem z DE na podvojko. Snažím se získat co nejvíc informací (ono jich moc není, že) a napadlo mě, že by bylo užitečné udělat obyčejné webové stránky věnované právě problematice přechodu. Stránky jsou k dispozici na http://www.volny.cz/prechod/
    a jejich cílem je soustředit informace a odkazy na toto téma na jednom místě. K dispozici je i formulář pro vepisování Vašich vzkazů či dotazů.

Zdejší forum je skvělé, ale i ty nejlepší příspěvky velmi rychle "ujedou" dolů ... a těžko se pak hledají. Zatím jsem tedy na těch stránkách soustředila odkazy na starší i nové diskuze na téma přechodu, které proběhly zde na BC, na Sagitu i jinde. Seznam budu průběžně doplňovat. Chci tam také doplnit odkazy na paragrafy a odborné publikace na téma přechodu. Pokud víte o užitečných informacích a odkazech, které by tam mohly být, prosím ozvěte se na email ;-)

PS: Stránky jsou amatérské a určené především pro Internet Explorer 5-6. Jsou nekomerční a jsou míněny pouze jako pomůcka pro nás všechny, kteří se s přechodem musíme potýkat.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 2. 2006 9:28

taky Lenka (neregistrovaný)

Re: Přechod DE->PÚ - INFORMACE
      Teda paní EVO, jste BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Klobouk dolů.
      Děkujeme Vám

• 2. 2. 2006 9:58

Valentová (neregistrovaný)

Připojuju se s díky.Ne,ještě nepřišel čas to vzdát,( i když představa staletých dubů a skotských střiků někde v klidu, v blázinci, ač svázána do kozelce a s okem, které začíná mimovolně cukat, je lákavá..),pokud se najdou takoví, jako p.Eva.Mám taky přechod..(kromě svého, který čekám každou chvíli..)Ráda juknu .Držte se!

• 2. 2. 2006 20:00

Eva M. (neregistrovaný)

Díky za milá slovíčka :-) Právě jsem tam doplnila různé zákony a odkazy.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).