Re: Problémová reklamace
Doporučuji pozornosti ctěného obecenstva sekci Ochrana spotřebitele zde na serveru, event. sekci s prefabrikovanými řešeními (http://business.center.cz/business/pravo/ochrana_spotrebitele/otazky-odpovedi.aspx). Dost jsme se s tím nadřeli, tak to koukejte používat :-))
btw: zasekl se vám capslock
Pro graver a anonymní:1)V sekci Ochrana spotrebitele nic takového není ,ani jinde ne.2)Capslock není zaseklý,schválně byl zaplý!
>>Pro graver a anonymní:1)V sekci Ochrana spotrebitele
>>nic takového není ,ani jinde ne.
>Např. §620/3,4,5.
>>2)Capslock není zaseklý,schválně byl zaplý
>http://wiki.fastmail.fm/index.php/CapsLock
§620/3,4,5:Tam se jedná o záruční list! Já řeším reklamační list.Něco už mám zjištěno odjinud.Děkuji za" ochotu"!S tím CapsLockem tomu nerozumím,ale to je nepodstatné.JK
>>>Pro graver a anonymní:1)V sekci Ochrana spotrebitele
>>>nic takového není ,ani jinde ne.
>>Např. §620/3,4,5.
>>>2)Capslock není zaseklý,schválně byl zaplý
>
>>http://wiki.fastmail.fm/index.php/CapsLock
>
>§620/3,4,5:Tam se jedná o záruční list! Já řeším
>reklamační list.
To jsem přehlédl, omlouvám se. Existuje pouze zákonná povinnost vystavit potvrzení o reklamaci (což je v sekci Otázek jasně uvedeno i s odkazem na §). Náležitosti tohoto dokumentu nejsou zákonem určeny, pouze §13 přikazuje prodejci informovat o podmínkách uplatnění záruky.
>Něco už mám zjištěno odjinud.
V tom případě se s námi jistě rád podělíte o informace.
>Děkuji za" ochotu"!
Na lidi, kteří se velkými písmeny dožadují pomoci druhých, aniž by sami vyvinuli sebemenší úsilí, je dobré se vykašlat. Pokud to neudělám, pak je to z mé strany ochota bez uvozovek.
>S tím CapsLockem tomu nerozumím,
To jsme si všimli. Jestli nerozumíte anglicky, překládat vám to nebudu. Znalost netikety je vaší povinností - najděte si to někde v češtině.
>ale to je nepodstatné.JK
To, že nevíte, co v diskusi znamená použití velkých písmen, je dost podstatné...
>>>>Pro graver a anonymní:1)V sekci Ochrana spotrebitele
>>>>nic takového není ,ani jinde ne.
>>>Např. §620/3,4,5.
>>>>2)Capslock není zaseklý,schválně byl zaplý
>>
>>>http://wiki.fastmail.fm/index.php/CapsLock
>>
>>§620/3,4,5:Tam se jedná o záruční list! Já řeším
>>reklamační list.
>To jsem přehlédl, omlouvám se. Existuje pouze zákonná
>povinnost vystavit potvrzení o reklamaci (což je v
>sekci Otázek jasně uvedeno i s odkazem na §). Náležitosti
>tohoto dokumentu nejsou zákonem určeny, pouze §13
>přikazuje prodejci informovat o podmínkách uplatnění
>záruky.
>>Něco už mám zjištěno odjinud.
>V tom případě se s námi jistě rád podělíte o
>informace.
Vy víte přece všechno nejlépe,nač se dělit.
>>Děkuji za" ochotu"!
>Na lidi, kteří se velkými písmeny dožadují pomoci
>druhých, aniž by sami vyvinuli sebemenší úsilí, je dobré
>se vykašlat. Pokud to neudělám, pak je to z mé strany
>ochota bez uvozovek.
Nedožaduji se pomoci velkými písmeny.Jen zdůrazňuji své otázky.Jak můžete tvrdit,že nevyvýjím sebemenší úsilí,když neznáte souvislosti.Také byste jistě zkoušel vše možné,kdyby váš spor trval půl roku a měl v tom 35OOOKč.Váš server jsme studovali a asi nám něco uniklo.Tím se omlouváme.
>>S tím CapsLockem tomu nerozumím,
>To jsme si všimli. Jestli nerozumíte anglicky,
>překládat vám to nebudu. Znalost netikety je vaší povinností
>- najděte si to někde v češtině.
Proč řešíte otázky etikety a znalost angličtiny?Jakou to má vše souvislost s mým problémem?
>>ale to je nepodstatné.JK
>To, že nevíte, co v diskusi znamená použití velkých
>písmen, je dost podstatné...
Já jsem potřeboval jen poradit a nenapadlo mne,že nesmím diskutovat s velkými písmeny.O co vám jde?Snad se tu lidem radí a nebo je ještě máte v náplni práce poučovat o jiných věcech.
Trochu skromnosti a pokory by neškodilo.
Děkuji bez uvozovek,že jste se mnou ztráceli čas a jelikož nejsem na vaší úrovni,nebudu vás již obtěžovat.JK
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
9. 3. 2006 20:34
Potřebuji znát přesná fakta a paragrafy v reklamačním sporu ,který trvá déle než půl roku.A to:JAKÉ NÁLEŽITOSTI MÁ MÍT REKLAMAČNÍ LIST? EXISTUJE NĚJAKÝ PARAGRAF,KTERÝ UPRAVUJE PŘESNÉ NÁLEŽITOSTI REKLAMAČNÍHO LISTU?CO PŘESNĚ ZNAMENÁ TERMÍN "PRODEJCE JE POVINEN O REKLAMACI TAKÉ ROZHODNOUT"A O ČEM VŠEM VLASTNĚ ROZHODUJE?