Re: Poradí mi někdo?
pojišťovna hradí bez DPH protože to si můžete uplatnit jako DPH na vstupu ..takže fa za okno - platba celá, - interní doklad o škodě - bez DPH a úhrada pojišťovny - hrazení tohoto interního dokladu (závazek ostatní například)....stanovení škody a úhrady škody - bez DPH...
*** Máte pohledávku za pojišťovnou a zbytek závazku za opravnou - tohle si započtete ***
Tak ho stornujte. PS: A příště prosím pište lepší nadpisy než "Poradí mi někdo?" Ideální je, když je z nadpisu vidět, čeho se dotaz týká. Máte pak lepší naději na odpověď.
(Zkuste si představit, jak by to tady vypadalo, kdyby každý psal nicneříkající nadpisy jako "pomoc" a "poraďte mi".)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
13. 3. 2006 10:00
Dobrý den.Potřebovala bych poradit.Dostali jsme fa za výměnu skla na autě.Zaplatili jsme dph s té fa azbytek má uhradit pojištovna.Když uhradím to dph z té fa tak mi tam zůstavá ten zbytek mám to jen zrušit likvidačním dokladem nebo co s tím?Děkuji za každou radu.Nejsem profesionál