Re: POHODA - pomozte mi !- pro Lenku
Májo, asi něco děláte špatně.
Příjde Vám fa na 31 000Kč.Tak zadáte nezahrnovat dopřiznání DPH-kód PN. Potom zadáte celkovou částku 31 000Kč!!!!!! a dále zadáte samovyměření DPH z částky, kterou máte již zadanou a to je 31 000Kč. No a poté si najedete do Interních dokladů a tam již uvidíte zd=31 000Kč a DPH= 5890Kč.
Re: POHODA - pomozte mi !- pro Lenku
Moc vám děkuji Lenko, prosím vás, mohla byste mi ještě poradit jednu věc. Vystavila jsem fa za zprostředkování na Slovensko za 2380 SKK. Místo plnění je v ČR. Rozúčtování je 2513,04 + DPH 287,48 Kč. Prosím vás, na kterém řádku to bude v daň.přiznání. Přiznávám, že účtuji jen velmi krátce a mám ještě mezery. Díky moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
27. 3. 2006 7:23
Přišla mi fa ze Slovenska za poradenství v celkové částce 31000,-Kč. Vypočetla jsem z této částky DPH, takže mám rozúčtované :
základ daně 4 950,-
DPH 26 050,-
Jak to mám udělat, abych měla částku DPH na ř.230 a taky na 330, nevím si rady. Díky moc