Re: Zápočtový list-náležitosti???
do dalších sdělení nemusíte psát nic, pokud nemáte, co sdělit a máte to uvedené v jiných oddílech ZL, např výživné, srážky ze mzdy, invaliditu , apod, pokud jste malá organizace, tak vám OSSZ potvrdí jeho prac.neschopnosti, až potom je ZL kompletní
Re: Zápočtový list-náležitosti???
tzn. že ani zdravotní pojištovna, ČID, i když jsou to potřebné info pro mzdovku byste neměla bez písemného souhlasu uvádět-jsou to osobní informace, natož číslo účtu, které mzdovky uvádějí ! od 1.10.2004 v souvislosti se záknem o zaměstnanosti neuvádíme ani důvod rozvázání pracovního poměru. Pro jistotu jsem změnila i rodné číslo, uvádím datum narození.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
29. 6. 2006 13:55
Prosím může mi někdo poradit, co a jak se vyplňuje v zápočtovém listu? Z PC programu mezd jsem si vytiskla pro určitého zaměstnance, který ukončuje PP zápočtový list, kde je mj.uvedeno, že byl u nás zaměstnán od 14.7.2000 do 28.6.2006. Není zde rozepsáno, že byl u nás zaměstnán 5 roků a x dní. Je to správně? Dále je zde "Další sdělení organizace: ....nevím, co vyplnit sem??? a "Údaje pro zápočet předchozích období pracovní neschopnosti"....??? Děkuji mnohokrát.