Zápočtový list-náležitosti???

• (neregistrovaný)

29. 6. 2006 13:55

Prosím může mi někdo poradit, co a jak se vyplňuje v zápočtovém listu? Z PC programu mezd jsem si vytiskla pro určitého zaměstnance, který ukončuje PP zápočtový list, kde je mj.uvedeno, že byl u nás zaměstnán od 14.7.2000 do 28.6.2006. Není zde rozepsáno, že byl u nás zaměstnán 5 roků a x dní. Je to správně? Dále je zde "Další sdělení organizace: ....nevím, co vyplnit sem??? a "Údaje pro zápočet předchozích období pracovní neschopnosti"....??? Děkuji mnohokrát.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 6. 2006 14:27

hela (neregistrovaný)

Re: Zápočtový list-náležitosti???
      do dalších sdělení nemusíte psát nic, pokud nemáte, co sdělit a máte to uvedené v jiných oddílech ZL, např výživné, srážky ze mzdy, invaliditu , apod, pokud jste malá organizace, tak vám OSSZ potvrdí jeho prac.neschopnosti, až potom je ZL kompletní

• 29. 6. 2006 14:37

Eva (neregistrovaný)

108/1994 § 3 - zde je uvedeno co má být v ZL. Na vše ostatní (včetně invalidity) by jste měla mít písemný souhlas zaměstnance.

• 30. 6. 2006 7:11

joke (neregistrovaný)

tzn. že ani zdravotní pojištovna, ČID, i když jsou to potřebné info pro mzdovku byste neměla bez písemného souhlasu uvádět-jsou to osobní informace, natož číslo účtu, které mzdovky uvádějí ! od 1.10.2004 v souvislosti se záknem o zaměstnanosti neuvádíme ani důvod rozvázání pracovního poměru. Pro jistotu jsem změnila i rodné číslo, uvádím datum narození.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).