Re: Dotace od ÚP na nové pracovní místo
Hlavne si zjistete, co vse budete muset zajistit za potvrzeni a pak Vam mozna neco daji :-((
Chtel jsem dotaci za zamestnani ČID - kdyz mi rekli co vse musim dolozit tak jsem jim rekl, at si ho tam zase nechaji :-(
Ja potrebuji vydelavat a ne litat po uradech a shanet potvrzeni.
Fuj dotace od ÚP
Zaměstnavatel si vybral zaměstnanace na ÚP, dostal na něj dotaci, bohužel neměl dobrou ruku = zaměstnanec flákač, který si do práce chodil jak chtěl. Půl roku ho prosili, aby pracoval, pak ho propustili. Za těch půl roku jsem s jejich účetnictvím byla 3x na kontrole na ÚP :-))))
Informujte se přímo na příslušném ÚP, zda máte šanci získat na tohoto konkrétního uchazeče dotaci na vyhrazené místo. Záleží na každém ÚP, zda a v jaké výši poskytne dotaci - záleží na výši nezaměstnanosti v regionu,na profesi, kterou požadujete,na kategirii uchazeče (hůře umistitelný na trhu práce - např. ZPS, ID, věk nad 50 let, dlouhodobě nezaměstnaný), atd.Tzn. že na jednu profesi jeden ÚP dotaci poskytne, ale ve vedlejším okrese ÚP na stejnou profesi dotaci nedá, protože je v jeho regionu jiná situace na trhu práce.
Jinak souhlasím s předchozími diskutujícími - dotace z ÚP je hrůza.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
14. 7. 2006 19:02
Dobrý den,
jsem právnícka osoba a požaduji dotace od ÚP na nové pracovní místo.
Chci přijmout zaměstnace na hlavní pracovní poměr, který byl v evidenci ÚP 01/06-05/06, pak zaměstnaný na dobu 1měsíce (pracovní poměr byl ukončen byl rozvázán ve zkušební době) a od 06/06 je znovu evidovaný na ÚP. Dostanu na tohoto člověka dotaci?