Re: zveřejnění účetní závěrky
Ještě prosím jeden dotaz, posílám Rozvahu a VZZ a Přílohu tu, kterou jsem přikládala k DzP (tam jsem totiž neměla ještě promítnutou v účetnictví daň z P. Konkrétně HV činil před zaplacením daně 174 tis.(ten jsem přiložila k Přiznání) a po zaplacení daně se samozřejmě snížil na 124tis. Kč. Teď nevím, jestli jsem neudělala někde chybu...
Re: zveřejnění účetní závěrky
*** Asi udělala. Daň jste měla zaúčtovat ještě v tom loňském roce a tudíž by se Vám HV přenesl na účet 431 ve správné výši - teď ho máte zřejmě špatně - a jen ten správný (po odečtení daně) může jít k rozdělení. Ale co se týká přílohy, tak ta má obsahovat i jiné skutečnosti - viz.ZÚ - a ano, i tu posíláte na OR ***
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 7. 2006 15:06
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, na jakou adresu poslat schválenou Účetní závěrku (jsem z Prahy) a zda-li mám poslat nějaký papír o schválení UZ valnou hromadou?
Děkuji za radu.