Re: Absence a zápočtový list
Taky zdravím,králíci šlapou :-), jak je na severní Moravě ?
Re: Absence a zápočtový list
děs a hrůza - mám pořád kancl plný papírů,pořád mi ty kupy nemizí a když mám pocit,že jo,donesou další - takže jen šustím,šustím ....mezi tím samá kontrola - navíc Ispektorát bezpežnosti práce - před měsícem,dnes opět...no prostě je to pořád horší - nikde na úřadech nich nefunguje - spol.zdanění manželů - dnes jsou tu zas,že neumí kontaktní místa načíst - že potřebují další potvrzení,fotokopie...že já se nenechala zaměstnat ve státní správě...no prostě blázinec a nevypadá to na to,že to brzy skončí,dovolenou měl majitel - já zatím ne a ani to letos zase nevypadá...prostě život normální účetní v nenormálním světě..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
31. 7. 2006 14:59
Zaměstnavatel nesouhlasil se žádostí o výpověd dohodou k 31.05.2006. Od 24.05. prestal chodit zaměstnanec do práce. Zaměstnavatel mu dal až do dnešního dne "A", co se týká zdrav.pojištění je mi vše jasné, jen nevím co napsat do ZL, uvádí se absence a když ano jakou formou prosím? Děkuji