Re: číslování dokladů - oprava - jak??
Tak nevím,když to zjistím za 3 dny tak tam napíšu datum správný (ten den co to mělo být) a číslo 87 a pokladní knihu mám vytisklou podle datumů a ne podle číselné řady. Jestli máte očíslované tiskopisy, nepůjde to podle Vás po sobě!! Neříká náhodou zákon o účetnictví něco o tom, že se to má zaúčtovat co nejdříve po zjišťění účetní skutečnosti?? Podle mě je to v zásadě jedno co tam bude za číslo, hlavně když se nepřekročí nějaká daná pokladní hotovost stanovená na den(pokud stanovená je) a že nechybí a nepřebývají peníze, ne?? Ale pozor na DPH a čtvrtletí, to nevím, jestli to nebude vadit, ale u peněz na cestě určitě nebude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
23. 8. 2006 10:29
Mám nalepené pokladní doklady za minulé čtvrtletí - i očíslované...
Teď jsem ale kontrolovala ještě peníze na cestě a v pokladně mi chyběli :o( tak jsem je tam dopsala, ale už nemám číselnouřadu popořádku....(příklad - mezi 45 a 46 mám č.87) Co s tím??