Re: číslování dokladů - oprava - jak??
Tak nevím,když to zjistím za 3 dny tak tam napíšu datum správný (ten den co to mělo být) a číslo 87 a pokladní knihu mám vytisklou podle datumů a ne podle číselné řady. Jestli máte očíslované tiskopisy, nepůjde to podle Vás po sobě!! Neříká náhodou zákon o účetnictví něco o tom, že se to má zaúčtovat co nejdříve po zjišťění účetní skutečnosti?? Podle mě je to v zásadě jedno co tam bude za číslo, hlavně když se nepřekročí nějaká daná pokladní hotovost stanovená na den(pokud stanovená je) a že nechybí a nepřebývají peníze, ne?? Ale pozor na DPH a čtvrtletí, to nevím, jestli to nebude vadit, ale u peněz na cestě určitě nebude.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 8. 2006 10:29
Mám nalepené pokladní doklady za minulé čtvrtletí - i očíslované...
Teď jsem ale kontrolovala ještě peníze na cestě a v pokladně mi chyběli :o( tak jsem je tam dopsala, ale už nemám číselnouřadu popořádku....(příklad - mezi 45 a 46 mám č.87) Co s tím??