Re: Jak na to? Prosím mzdové.
můžete jí to dat za náhradu, protože na zákroku byla po dobu nezbytně nutnou a potvrzení přinesla.
>Prosím o radu. Zaměstnankyně mi donesla potvrzení z
>nemocnice o provedení zákroku. Tento den nebyla vůbec v
>práci. Jak mám toto zohlednit ve výplatě? Musí donést
>neschopenku na tento jeden den, nebo jí to můžu dát
>jako náhradu mzdy? Prosím poraďte. Děkuji Dáša
záleží i na jejím nadřízeném,pokud mu nahlásila, že jde k lékaři - lékař doba nezbytně nutná k vyšetření či ošetření - je ovšem zákrok ošetření? .Problém by mohl být ovšem ten, že některé fy vyplácejí bonusy za "nenemocnost"(hrozné slovo)a ona o něj může přijít-zrovna v naší fy(pokud nečerpá nemocenské dávky), kdežto když by měla celodenního lékaře, bonus u nás dostane.Takže to je pak otázka jak posoudit...já bych se poradila s jejím nadřízeným,on posoudí zda mu často absentuje,či zda je to mimořádný stav a podle toho lze přistoupit i k celodenní náhradě,to je ovšem jen můj názor
Nevím o jaký zákrok šlo, ale podle mého názoru i to je ošetření. Rozhodující je, zda nebylo možné ho provést mim její pracovní dobu a jaká byla doba nezbytně nutná k tomu ošetření. Jestli tam strávila celý den od počátku pracovní doby, tak to bude celý den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
9. 9. 2006 10:26
Prosím o radu. Zaměstnankyně mi donesla potvrzení z nemocnice o provedení zákroku. Tento den nebyla vůbec v práci. Jak mám toto zohlednit ve výplatě? Musí donést neschopenku na tento jeden den, nebo jí to můžu dát jako náhradu mzdy? Prosím poraďte. Děkuji Dáša