Re: Pane-gravere-, prosím...
----------------------------------------
Pane -gravere- smažte prosím tento příspěvek protože
dotaz na který odkazujete již neexistuje.
Dále Vás prosím smažte také (pochopitelně po vašem uvážení)
"odborný" příspěvek
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=247635
Pokud by na něj kdokoliv reagoval, došlo by ke SMAZÁNÍ všeho.
Děkuji.
Jano F....
Jano F., dovolte můj názor:
* Ptejte se jako kdokoliv jiný. Vzhledem k situaci se prosím snažte odpovídat pouze k tématu a radši nedělejte dočasně ani vtípky. Mně by osobně nevadily, ale víte, jak to pak dopadá.
* Pokud se do vás někdo začne navážet, tak na to nereagujte a hlavně na ty provokativní příspěvky nenavazujte vašimi dalšími odpověďmi! Jedině tak pak můžeme smazat provokace a nechat příspěvky k tématu.
* Např. váš - jistě dobře míněný a celkem vtipný - příspěvek "Snad víte, pane doktore, kolik věcí se už vyřešilo v posteli :-) " celou diskuzi dosti zhoršil. U někoho jiného by to prošlo, ale u vás ne, tušíte proč ;-)
* Pokud toužíte po anonymitě, tak se jednak můžete podepsat jinak a jednak se můžete přihlásit do internetu přes jiné připojení - třeba nouzově přes dial-up - a už nebudete tak snadno "vyhledatelná". Nicméně - já si u vás i u mnoha dalších vážím toho, že se podepisují pořád stejně a nemají potřebu měnit nicky, přestože se jim občas něco nepovede. Takže se přimlouvám - zůstaňte, kým jste.
* Toto není oficiální názor za BC, je to můj osobní názor. Děkuji za pochopení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 9. 2006 23:38
Nebylo by možné zachovat tady nějakým způsobem možnost ptát se anonymně? Smířím se třeba s tím, že budu do diskuze zasahovat minimálně, budiž, ale občas se opravdu potřebuji na něco zeptat. A stačí se podívat třeba na ten můj dotaz o služební cestě, jak to dopadne... Jana F.