Pane Hakene, prosím...

• (neregistrovaný)

20. 9. 2006 23:38

Nebylo by možné zachovat tady nějakým způsobem možnost ptát se anonymně? Smířím se třeba s tím, že budu do diskuze zasahovat minimálně, budiž, ale občas se opravdu potřebuji na něco zeptat. A stačí se podívat třeba na ten můj dotaz o služební cestě, jak to dopadne... Jana F.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 9. 2006 6:46

graver (neregistrovaný)

Re: Pane Hakene, prosím...
      Odpovídat anonymně můžete pořád. Pokud jde o váš dotaz, tak viz ten dotaz.

• 21. 9. 2006 8:47

1 (neregistrovaný)

Re: Pane-gravere-, prosím...
      ----------------------------------------
      Pane -gravere- smažte prosím tento příspěvek protože
      dotaz na který odkazujete již neexistuje.

Dále Vás prosím smažte také (pochopitelně po vašem uvážení)
      "odborný" příspěvek
      http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=247635
      Pokud by na něj kdokoliv reagoval, došlo by ke SMAZÁNÍ všeho.

Děkuji.

• 21. 9. 2006 7:36

1 (neregistrovaný)

Re: Pane Hakene, prosím...
      Nezastávala jste nedávno vehementně zcela opačný názor???
      Možná by stálo za úvahu:
      v liché dny adresně (IP) v sudé dne anonymně.
      Ale to záleží jenom na panu Hakenovi v jaké podobě vám vyhoví..

• 21. 9. 2006 8:05

Eva M. - moderátor fóra (neregistrovaný)

Jano F....
      Jano F., dovolte můj názor:
      * Ptejte se jako kdokoliv jiný. Vzhledem k situaci se prosím snažte odpovídat pouze k tématu a radši nedělejte dočasně ani vtípky. Mně by osobně nevadily, ale víte, jak to pak dopadá.
      * Pokud se do vás někdo začne navážet, tak na to nereagujte a hlavně na ty provokativní příspěvky nenavazujte vašimi dalšími odpověďmi! Jedině tak pak můžeme smazat provokace a nechat příspěvky k tématu.
      * Např. váš - jistě dobře míněný a celkem vtipný - příspěvek "Snad víte, pane doktore, kolik věcí se už vyřešilo v posteli :-) " celou diskuzi dosti zhoršil. U někoho jiného by to prošlo, ale u vás ne, tušíte proč ;-)
      * Pokud toužíte po anonymitě, tak se jednak můžete podepsat jinak a jednak se můžete přihlásit do internetu přes jiné připojení - třeba nouzově přes dial-up - a už nebudete tak snadno "vyhledatelná". Nicméně - já si u vás i u mnoha dalších vážím toho, že se podepisují pořád stejně a nemají potřebu měnit nicky, přestože se jim občas něco nepovede. Takže se přimlouvám - zůstaňte, kým jste.
      * Toto není oficiální názor za BC, je to můj osobní názor. Děkuji za pochopení.

• 21. 9. 2006 11:26

Jana F. (neregistrovaný)

Re: Děkuji
      Já děkuji vám, Evo M., máte v mnohém pravdu. Zatím nevím, co na váš pěkný příspěvek napsat, a nechci to psát sem :-) Jana F.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).