Re: Doklad o výši roč.příjmu-přídavky
Příjmy zdaněné zál.daní jste mu uvedla na potvrzení, ty má tedy zahrnuty v daň.přiznání a tyto si vyžádá sociálka z FÚ sama. Vy mu do tiskopisu do toho bodu D1 uvedete všechny příjmy, které u Vás měl a které jste neuvedli do Potrvz.o zdan.př., tzn. příjmy zdaněné srážkou a do kolonky pod tím vyplacenou nemocenskou ( pokud jste vypláceli Vy a ne OSSZ). Žádnou poznámku uvádět nemusíte. Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
24. 9. 2006 14:52
Dobrý den, prosím o radu.
Mam vyplnit tiskopis Doklad o výši ročního příjmu k žádosti o přídavek na dítě.
Zaměstanec je na smlouvu na nepravidelnou výpomoc (je to jeho VPP) v odd.B tiskopisu má zaškrtnuto, že si sám podával přiznání k dani z příjmu fyz.osob, a neuplatnit SZM a tiskopis mi donesl k vyplnění. Mám mu tam do oddílu D1 uvést veškeré čisté příjmy nebo jen příjmy neuvedené v POTVRZENÍ o zdan.příjmech ze záv.čin., které si měl dát k daň. přizn. V naší firmě totiž nepodepsal prohlášení a v některý měsících mu vyšla zál.daň 20%-to by měl mít v DP za r.2005 a v ostatních měsících mu vyšla HM do 5tis. a odvedli jsme srážk. daň. Pokud mu uvedu celkové čisté příjmy - nebude mi to "sedět" s PROHLÁŠENÍM a pokud uvedu jen čisté příjmy, které měl v měsícich, kdy byla srážková daň, mám tam napsat nějakou poznámku?-zase to nebude sedět s PROHLÁŠENÍM. Jsem z toho zmatená, dělám to poprvé. Děkuji všem za radu