Re: exekuce
Pokud u Vás syn nebydlí a na jeho dluh byly zabaveny Vaše věci, musí Vám je vrátit. Dokazuje se to ale až u soudu, který nařídí, aby věci byly vráceny skutečnému majiteli. Osobě blízké mohou být věci odebrány, ale myslím jen tehdy, kdyby u Vás syn bydlel. Víc bohužel neporadím.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
28. 9. 2006 17:01
prosím můžete mě odpovědět na dotaz, zda exekutor může označit a poté za tři dny odebrat můj majetek? V naší nepřítomnosti se stalo,že exekutor si otevřel byt a polepení zařízení bytu provedl. Syn, který nemá v našem bytě trvalé bydliště, ani mu tam nic nepatří ,kromě pár osobních věcí, dluží vč. nákladů cca12.000,-V naší nepřítomnosti byl byt polepen a náš pes odvezen do útulku. Mohu se nějak bránit proti tomuto postupu? S manželem nemáme žádné nevyřízené pohledávky.Podle pozdějšího sdělení exekutora vyplývá, že jsem osoba blízká a že podle zákona postupoval správně.