Re: ELDP
EL můžete odeslat ihned, pokud přinese v OL neschopenku, vystavíte další EL jen na nemoc v OL. Pokud víte, že bude nemoce, je lepší s odesláním EL počkat.
Pokud se nedostaví k podpisu, lze přiložit písemnou výzvu. Podívejte se do předchozích příspěvku, je to tam dost podrobně popsáno.
Re: ELDP
Můžete ho vydat i dříve,ale je lepší počkat,kdyby onemocněl,budete ho muset předělávat.¨Jinak myslím,že je v zájmu zaměstnance,aby si pro něj přišel a podepsal ho.Vy jeden výtisk máte a druhý odevzdáte na sociálku (ten aspoň co mě říkali na sociálce oni podepsaný od zaměstnance nevyžadují) a třetí je určen zaměstnanci,tak je na něm,aby si ho vyzvedl.
zuzana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
23. 10. 2006 13:27
Dobrý den!
Prosím poradíte mi s ELDP, když mi skončí zaměstnanec ELDP mám vydat po 42 dnech až skončí ochranná lhůta?A co mám dělat, když se zaměstnanec nedostaví ho podepsat?