Re: Reklamace - do 6 měsíců?
V případě reklamace do 6 měsíců, pokud prodejce neprokáže, že věc měla vadu už při převzetí, máte nárok na opravu nebo na výměnu věci za bezvadnou (bez zbytečného odkladu a dle vlastního výběru). Teprve pokud *tohle* nejde, tak můžete odstoupit od smlouvy (= vrácení peněz).
Nezáleží tedy ani tak na tom, jestli je vada odstranitelná nebo ne - pokud sice odstranitelná je, ale nelze ji odstranit okamžitě, platí výše uvedené. Tzn. při reklamaci do 6 měsíců žádné odesílání věci do servisu, žádné čekání 30 dnů atd.
V tomto případě totiž nejde o reklamaci, tzn. nejde o to, že by věc v záruční lhůtě pozbyla deklarovaných vlastností, ale že tyto vlastnosti v důsledku této právní fikce (§616/4)vůbec neměla a
prodejce je povinnen tento rozpor odstranit dle §616/3.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
6. 11. 2006 11:39
dobrý den,
chtěla bych poradit. Už několikrát se tady diskutovalo o reklamaci do 6 měsíců... Když jsem reklamovala mobilní telefon, tak mi řekl, že vrácení peněz, pokud reklamuji do 6 měsíců od zakoupení, mi dají jen v případě, že je vada neodstranitelná? Má prodejce pravdu dle zákona?
Moc děkuji