Re: Restaurace - hygienicka prirucka
Pane Burgmane, zřejme se Vám jedná o příručku HACCAP, která skutečně nečiní nic jiného než že popisuje, jak běží provoz v restauraci a k tomu je popsáno několik kritických bodů, které si musíte hlídat. My ve firmě restauraci nemáme, ale mohu Vám pomoci zpracovanou příručkou HACCAP pro výdej jídel. Kuchyň byte musel dotvořit dle svého.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 12. 2006 22:06
Dobry den, mam restauraci kde se nevari. Znamy me strasi nutnosti vypracovat tzv. hygienickou prirucku, jejiz obsah kontroluje hygiena. Na internetu jsem nasel jen jednu zminku, velmi povrchni a obecnou z ktere vyplynulo ze je to v podstate nesmyslny soupis postupu v provozovne. Muzete me prosim nekdo uvest do problematiky?
Michael Burgman