Re: škodní komise
Udělal bych :
1. Záznam o vzniku škody- kdy, co komu, kde jak, jaká škoda apod.
2. Vlaastní vyjádření osoby, které byl NB odcizen, at popíše, jak se to stalo, proč,nebo co případně porušil či zanedbal
3. Zhodnocení škodní komise- postupoval správně, dodržel vše nařízené u firmy nebo ne?
Odpovídá za škodu plně, nebo částečně atd. Toto bych s ním projednal a navrhl mu podle zjištěné míry zavinění uzavření dohody o náhradě škody ve výši... a způsobem.. srážky ze mzdy, hotově nebo jinak a dal podepsat. Jestliže dá souhlas se zaviněním a se srážkami, do účtárny a už se může srážet.
Dobrý den, Pájo. Jestli jste to opravdu Vy, tak Vám musím na uvítanou řádně vynadat:-) Človíčku, kde jste se tak dlouho flákal? To nevidíte (už na rozdílnosti našich odpovědí paní Jiřce), jak moc Vás tu bylo třeba?
No tak dík, že sem sem vůbec lez, za dobrotu vynadat?
Jinak jsem to já, důvodů bylo více, nemá smysl je rozvádět, to je můj problém, teď zase zkouším tu a tam něco nenápadně dopsat k jiným názorům, i když po pravdě řečeno mi dost vadí, že se 3 dny probírá problematika např. jednatelé a jejich smlouvy, fůra lidí k tomu odpovídá, radí a vysvětluje a co? za dva dny naivní dotaz, jak řešit ten samý problém.
Tazatelé(někteří) se vůbec neobtěžují hledat kvalifikované odpovědi v historii, nebo třeba na nějakém vyhledavači, jen to hodí do diskuze a pak čekají, co jim kdo poradí, doporučí atd.
Současný stav v zavádění nového ZP jmenovitě pro mne znamenal hektický konec roku, takže teď už sdnad bude lépe, což ovšem nemohou říci účetní a daňaři, na ty ty pohromy teprve čekají. Už je lituji předem. Moc kecám, nshle v jiném čase.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 1. 2007 19:52
Našla bych někde nějaký vzor zápisu ze škodní komise. Zaměstnanci ukradli na veletrhu NB a škodní komise rozhodla, že jej musí uhradit. Něco mu musím dát podepsat a následně předat na mzdovou účtárnu.
Pomůže mi někdo?