Re: Účto-Tichý - mzdy
Včera jsem volala Tichým hochům a jsou stejného názoru, jako Vy, paní Jiřka a řada jiných. Proto také nedělali žádné změny v programu. Pokud se rozhodnete platit svátky průměrem, tak Vám v tom mzdový program nijak nebrání. Při pořizování měsíčních mezd (Mzda ve formuláři) stačí snížit odpracované dny za leden (naskočí 23 dnů, protože nevyplňujete absenci) na 22 dnů a pak v políčku Svátek (který by kurzor jinak přeskočil) doplnit 1 den. Takhle mi to poradili a funguje to:-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 2. 2007 14:54
Stále se snažím zjistit konečné řešení placení svátku při měsíční mzdě. Přikláním se k názoru paní Jiřky a dělám to po staru (svátek započítávám do odpracovaných dnů). Ze všech těch příspěvků mám v hlavě guláš. Používám účto Tichý a tam pokud vím tak v novinkách se o tom vůbec nemluví. Žádnou změnu v zadání jsem taky nezaregistroval. Nejsem zkušený(á) mzdovka, vedu si jako OSVČ DE sám a mzdy také. Nevím si rady.
Přeji hezký den