Re: DE v Pohodě!!
>Dobrý den, moc bych potřebovala pomoc od účetní, která
>dělá daňovou evidenci v úč. programu Pohoda.Pořídila
>jsem si tento program před čtrnácti dny,něco mi tam
>jde,ale je tam dost věcí,které prostě zaúčtovat bez
>pomoci zatím neumím. Máme prodejny,kde jsou platební
>terminály,což mi přijde docela problém při zápisech ,neboť
>se mi ve výpisech neobjevují procenta z převodu, tím
>nesouhlasí výpisy atd. potřebvala bych se prostě
>poradit jak na to ,aby mi to do sebe všechno hezky zapadalo.
>Je tam toho ale víc o čem bych se potřebovala
>poradit.Jsem od Hodonína,tak pokud se tu najde někdo ochotný a
>nebude od nás zase až tak daleko ,přijedu a za pomoc
>zaplatím.Předem děkuji. Procházková
Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak vám poradí přímo v ústředí Pohody,telefony máte na dokladu a i jsou ochotní za vámi do firmy dojít a všechno vám vysvětlit,mají pobočky po republice,tak by to neměl být problém,nebo vám rádi poradí po telefonu nebo po webu,adresu najdete i v nápovědě na liště,jsou moc ochotní,mám s nima velmi dobré zkušenosti,tak vám držím palce Helena
Dobrý den,koupila jsem si program oficiálně a taky mám na 21.2. u nich objednané školení,jen mám strach, že nás tam bude moc a jak se znám potřebuji poradce sama pro sebe,aby mi vysvětlil mé konkrétní dotazy.Tak tomu nechaám zatím volný průběh a uvidím jak to dopadne.Jen jsem netrpělivá a mám ráda všechno v pořádku,tohle nevědění mě docela štve.Trápím se s tím každý den,zdá se to být velmi jednoduché,ale vždycky mě něco zabrzdí,o čem nevím kam s tím. Děkuji za radu,obrátím se přímo na ně a podívám se jim na ty stránky.Přeji Vám hezký den :-)
>>Jestliže jste koupila Pohodu oficielně,tak vám poradí
>>přímo v ústředí Pohody,telefony máte na dokladu a i
>>jsou ochotní za vámi do firmy dojít a všechno vám
>>vysvětlit,mají pobočky po republice,tak by to neměl
>>být
>>problém,nebo vám rádi poradí po telefonu nebo po
>>webu,adresu najdete i v nápovědě na liště,jsou moc
>>ochotní,mám
>>s nima velmi dobré zkušenosti,tak vám držím palce
>>Helena
>
>Dobrý den,koupila jsem si program oficiálně a taky mám
>na 21.2. u nich objednané školení,jen mám strach, že
>nás tam bude moc a jak se znám potřebuji poradce sama
>pro sebe,aby mi vysvětlil mé konkrétní dotazy.Tak tomu
>nechaám zatím volný průběh a uvidím jak to dopadne.Jen
>jsem netrpělivá a mám ráda všechno v pořádku,tohle
>nevědění mě docela štve.Trápím se s tím každý den,zdá se
>to být velmi jednoduché,ale vždycky mě něco zabrzdí,o
>čem nevím kam s tím. Děkuji za radu,obrátím se přímo
>na ně a podívám se jim na ty stránky.Přeji Vám hezký
>den :-)Nebojte,když něco nevím,tak jim taky volám a můžete si i objednat soukromou hodinu přímo u vašeho počítače,což je lepší,protože vidíte konkrétní čísla,držím palce Helena
Stačí si zavolat na hotline a poradí Vám
nevím zda si importujete výpisy z banky, nebo zadáváte ručně? ale řekněme, že máte nějaký internetbanking s možností importu do Pohody:-)
a ve zkratce :-)
přijaté platby kartou povedete jako ostatní pohledávku dle výpisu z platebních karet- ne každou zvlášť :-) ( podlesoučtu za jednotlivý systém - VISA,AMEX atd. )
naimportujete bankovní výpis do agendy banka
najedete si na řádek proplacených karet -> následně jdete do záložky likvidace -> kliknete si pravým tlačítkem myši na ploše -> a dáte likvidace výběrem a vyberete si kterou částku likvidujete -> přenesete do dokladu
a následně samostaně naúčtujete provizi zaplacenou bance :-) dle výpisu z akceptantů platebních karet
toť vše
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 2. 2007 17:34
Dobrý den, moc bych potřebovala pomoc od účetní, která dělá daňovou evidenci v úč. programu Pohoda.Pořídila jsem si tento program před čtrnácti dny,něco mi tam jde,ale je tam dost věcí,které prostě zaúčtovat bez pomoci zatím neumím. Máme prodejny,kde jsou platební terminály,což mi přijde docela problém při zápisech ,neboť se mi ve výpisech neobjevují procenta z převodu, tím nesouhlasí výpisy atd. potřebvala bych se prostě poradit jak na to ,aby mi to do sebe všechno hezky zapadalo. Je tam toho ale víc o čem bych se potřebovala poradit.Jsem od Hodonína,tak pokud se tu najde někdo ochotný a nebude od nás zase až tak daleko ,přijedu a za pomoc zaplatím.Předem děkuji. Procházková