Re: návrat do zam.po RD
>Dobrý den, v dubnu se vracím po 3l. RD do zam.Smlouvu
>mám na dobu neurč., ale pravděpodobně nebudu vykonávat
>prac.činnost uvedenou ve sml.Zaměstnavatel mi nemusí
>nabídnout stejnou prac.pozici před RD, proto by mě
>zajímalo, jsetli se bude měnit v nové smlouvě doba a výše
>Kč , která byla uvedena ve smlouvě před RD.Jedná se o
>stejného zaměstnavatele.
>Dále prosím o výpočet dovolené. V roce 2009 jsem před
>nástupem RD čerpala dovol.za rok 2009 . za
>r.2010-2011, nemám nárok? a zo rok 2012 mi zůstává 25 dní? děkuji
>Veronika
Zam-tel vám musí dát práci podle PS . Vy nemáte povinnost podepisovat novou smlouvu, když se vám nelíbí. On vám může zkusit dát jinou smlouvu, a napsat do ní co se mu zlíbí, ale vy to nemusíte akceptovat.
Dovolenou neumim.
29.1.2009 jsem nastupovala na nemoc., od 15.3.09 na MD,na konci září 2009 jsem čerpala dovl.za rok 2009 a v říjnu 09 jsem nastoupila na RD, žádná nemoc . 7.4.2012 konec RD
Tak to je docela jednoduché, nárok dovolené jste si vyčerpala ihned po skončení MD a za dobu čerpání RD žádný nárok na dovolenou nevzniká. Rok 2012 budete řešit až po nástupu do práce, potom bude rozhodovat, zda odpracujete do konce roku víc jak 60 dní a zda celkem budete nebo nebudete mít zameškáno součtem RD a případných nemocí , ošetřování atd. víc jak 100 dní, takže v tuto chvíli nelze nárok na rok 2012 spočítat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
14. 2. 2012 10:25
Dobrý den, v dubnu se vracím po 3l. RD do zam.Smlouvu mám na dobu neurč., ale pravděpodobně nebudu vykonávat prac.činnost uvedenou ve sml.Zaměstnavatel mi nemusí nabídnout stejnou prac.pozici před RD, proto by mě zajímalo, jsetli se bude měnit v nové smlouvě doba a výše Kč , která byla uvedena ve smlouvě před RD.Jedná se o stejného zaměstnavatele.
Dále prosím o výpočet dovolené. V roce 2009 jsem před nástupem RD čerpala dovol.za rok 2009 . za r.2010-2011, nemám nárok? a zo rok 2012 mi zůstává 25 dní? děkuji Veronika