Re: exekuce na mzdu zaměstnance
při nástupu jste si od něj měla nechat napsat (vlastnoručně), jaké má kde dluhy
zvláště, když jste před jeho znovuvzetím do PP byli jeho posl. zam-telem, tak jste se ho měla zeptat, zda má již vše splacené (nechat si to od něj napsat)
takto to těžko budete obhajovat před exekutory, když nemáte nic doložené od zam-ce
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 2. 2012 10:19
Prosím o radu v této věci: Zaměstnanec u nás pracovat po dobu 1 roku od 2008 do2/2009 za dobu tohoto prac. poměru nám byly doručeny ex. příkazy a také sráženy. Po odchodu zaměstnanec pracoval na ŽL a tudíž mi nepředložil žádný zápočtový list jen tvrdil, že splácel předešlé ex. srážky. V 2/2010 k nám opět nastoupil. Začaly na něj opět docházet nové exekuce a já nebrala v potaz ty z předešlého pracovního poměru. Nyní se ozval exekutor, pro kterého jsem srážela už v předešlém PP zda mám nadeponovány nějaké srážky, a požaduje i jiné informace s výhružkou pokuty což mě trošku děsí . Nově mi už žádný ex. příkaz od něj nepřišel. Nevím zda je to srozumitelné. Jde mi o to jestli je mojí povinností zjišťovat když nemám zápočtový list kdo má kde jaké dluhy, případně jak v tomto postupovat. Děkuji