Re: Vyúčtování daně - tabulka 6, prosím.
Ano, první sloupec bude březen, druhý celá částka přeplatku, kterou jste vyplatili. Tato tabulka nemá nic společného s tím, jak jste si snižovali zálohy. Do sl. 3 a 4 byste uvedli údaje v případě, kdybyste si nesnižovali odvody záloh ale požádali si FÚ o vrácení.
Re: Vyúčtování daně - tabulka 6, prosím.
dekuji moc, prvne jsem tam prave nacpala to snizovani zaloh, az 2. mi došlo, ze to je o necem jinem. diky moc, delam letos poprve a moc se mi tento formular nelibi :(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 2. 2012 10:47
Dobry den,
prosim o pomoc s vyplněním tabulky u vyúčtování daně z příjmu ze závislé činnosti, 06.
vyúčotování proběhlo v únor. mzdách, tudíz zaměstnancům bylo celé vyplacené v březnu. Ale přeplatek byl větší než co jsme platiti zálohu, tak jsme i další měsíc neplatili a až z dubnových výplat jsme odvedli zál. dan,z které byla jeste malá částka pokrácena. tzn. prvni sloupec bude březen, 2. bude celá částka vyúčtování a pak nevím co dát do sloupce 3 a 4 ?