Re: Povinná příloha ve vyúčtování daně
Děkuji moc a jeste mam jeden dotaz, mam i tady, ale nikdo zaitm neporadil. na první strane tabulka č. 6, sloupec 1. i 2. mám, ale nevím co do sl. 3 a 4., myslím dle pokynu, ze pokud jsem žádnou žádost na Fu nedávala, tak budou kolonky prázné ? to se týká např, kdybych neměla z ceho si odečítat přeplatek, tak bych žádala na FU a pak bych doplňovala ?
Re: Povinná příloha ve vyúčtování daně
Ano, už jsem Vám to napsala i k tomu původnímu dotazu :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 2. 2012 12:11
Dobry den
prosim o radu. na vyúčtování daně ze závislé činnosti je vzadu uvedena příloha. Budu psát nulu, pokud dávám pouze povinnou - počet zaměstnanců ? Beru, že povinná příloha se nepočíta ?
Ještě mám dotaz, pokud provedu ted vyúčtování daně za 2011 a budu zam. vracet, automaticky si snížím odvod zálohové daně co mi vyjde nebo musím poslat žádost nebo nejakou informaci, že snižuji na FÚ ? Nebo to zas bude předmětem vyplnění vyúčtování v dalším roce, ze ?