Re: Srážka z odměny a RZ
>V roce 2011 byl zaměstnanec v naší firmě. Dělám mu v
>únoru 2012 roční zúčtování daně a protože končil v
>říjnu dále byl na ÚP tak mu vychází vratka zhruba 3000,-
>Kč. V únoru 2012 byl u naší firmy na DOPP za 4000,-Kč.
>(Je stále v evidenci ÚP).Když sečtu obě částky k
>výplatě tak bych měla mu srazit nepředností pohledávku
>(vychází zhuba 500,-Kč). Má vše uvedeno na jednom
>výplatním listku v únoru. Nepřednostní pohledávky jsem mu
>srážela v r.2011 a ještě nemá splaceno. Postupovali byste
>stejně?
>
>Nová povinnost (od r.2012) předávat zaměstnanci
>pracující na DOPP potvrzení o zaměstnání se týká jen dohod s
>odměnou vyšší než 1000,-Kč nebo všech? Pardon vypadla mi tady nula. tedy 10000,-Kč. Myslím si, že Potvrzení k DOPP za 4000,- dávat nemusím. A děkuji za odpovědi :(
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 2. 2012 13:52
V roce 2011 byl zaměstnanec v naší firmě. Dělám mu v únoru 2012 roční zúčtování daně a protože končil v říjnu dále byl na ÚP tak mu vychází vratka zhruba 3000,- Kč. V únoru 2012 byl u naší firmy na DOPP za 4000,-Kč. (Je stále v evidenci ÚP).Když sečtu obě částky k výplatě tak bych měla mu srazit nepředností pohledávku (vychází zhuba 500,-Kč). Má vše uvedeno na jednom výplatním listku v únoru. Nepřednostní pohledávky jsem mu srážela v r.2011 a ještě nemá splaceno. Postupovali byste stejně?
Nová povinnost (od r.2012) předávat zaměstnanci pracující na DOPP potvrzení o zaměstnání se týká jen dohod s odměnou vyšší než 1000,-Kč nebo všech?