Re: daňové přiznání
Na FÚ mi nejdříve sdělili,že dodanit mám jen poslední 3 roky,a to jsme nic neuplatňovali. Jupí. Ale nezdálo se mi to, tak jsem paní požádala, podle jakého zákona to je. Ale nenasli to. Tak mi poradili,ať dodaním ty peníze, které nám byly minulý rok vyplaceny (tj.26.000,-). Ale odpočet jsme nárokovali 5let x 10.000,-, tj.50.000,-. Tak kolik si máme opravdu dodanit?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 3. 2012 14:01
Dobrý den,manžel si minulý rok zrušil životní pojištění. Byl pojištěný od roku 2002. Chceme to dodanit v ročním zúčtování daně. Bohužel nemůžu najít přiznání za roky 2002-2005 a 2007. Nevíte někdo, od kterého roku se dala uplatnit sleva na dani? V roce 2006 jsme ji uplatnili, ale v roce 2008 jsme ji uz neuplatňovali, protože jsme věděli, že pojistku ukončíme. Bohužel si nejsem jistá, jestli jsme ji v roce 2007 uplatnili a nevím, jak to zjistit. Nevíte někdo, jestli se to dá zjistit na finančním úřadě? Předem děkuji za odpověď