Re: prohl.popl.-souběh zaměstnání
Pokud si dobře pamatuji poplatník může podepsat (vyplnit a předložit) prohlášení poplatníka pouze u 1 plátce. Tudíž u Vás už žádné prohlášení podepisovat nebude. Pokud budete ze mzdy odvádět SZ a ZP budete potřebovat potvrzení od hl. zaměstnavatele kvůli placení ZP z MVZ.
Re: prohl.popl.-souběh zaměstnání
Máte pravdu - DPP je dohoda o provedení práce z té se ZP a SZ neodvádí. Špatně jsem si to přečetla. Myslela jsem, že se jedná o dohodu o pracovní činnosti když jste mluvila o ZP. Od roku 2012 je hranice pro DPP do 10 000,--.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
22. 3. 2012 11:41
dobrý den,
prosím, vzali jsme teď paní na DPP do konce roku, poslala jsem jí prohl.popl. vrátila mi ho nevyplněné, zaškrtlé že neuplatňuje, že má ještě jednoho zaměstnavatele tedy souběh zaměstn.(je totiž na prodejně mimo naší Fa, takže se nemám jak s ní domluvit jen přes vnitřní poštu), musí mi přesně ujasnit co má v v tom asi hl.zaměstnání , nechat si povrdit, že jí je strháváno ZP alespoň z minim.mzdy, stačí to?
děkuji sa.