Re: Dodatečné přiznání k DPH - EPO, Ježe
Myslíte v programu? To mám, udělala jsem storno původních chybných dokladů a vystavila nové, vše jako dodatečné. Program se mi i zeptá, zda chci do přiznání zanést údaje do dodatečného, ale vyjede prostě jako řádné s opravenými hodnotami. Nebo se někde v tom programu dá nastavit, že chci řádné nebo dodatečné?
Re: Dodatečné přiznání k DPH - EPO, Ježe
Když si zadáte Zpracování dph -- daňové přiznání, tak tam máte jako první řádek parametry tiskopisu, a tam musíte doplnit ručně do typu přiznání D jako dodatečné. A pak automaticky se to vyplní i v přiznání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 5. 2012 13:46
Prosím neví někdo, jak mám podat přes epo dodatečné přiznání k DPH? Účtujeme v Ježek software, vše mám zaúčtováno, propsáno do přiznání, ale to my vyjede jako přiznání k DPH klasické (sice s opravenými částkami) ale vyplněné jsou všechny řádky, ne jen ty opravené a tak se to načte i do EPO. A měli by se podat vlastně jen ty opravené řádky - a jen ta změněná částka nebo celková?
Doufám, že je to trochu srozumitelné :) děkuji za každou radu