Re: Daňový doklad
Tak to je divný. Zjistěte si u nich k čemu jsou ty dva ODD, které máte navíc, popřípadně je vraťte i s dopisem nebo jiným průkazným způsobem a požádejte o vystavení řádného daňového dokladu k přijaté záloze
Re: Daňový doklad
na každém ODD je uvedeno číslo původní dokladu jeden je správný, druhý je vystavený na daňový doklad o přijaté platbě který je správný a třetí nejde přiřadit vůbec k ničemu. Ještě tam zavolám dnes že jim doklady vracím a žádám o vystavení daňového dokladu k poslední zaplacené záloze. Jsem zvědavá jak dopadnu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
5. 11. 2013 10:09
Prosím o radu přišel nám daňový doklad k záloze za plyn na částku 16640, - (ZD 11289,30 a DPH 2370,75) z této částky byla odečten nedoplatek z ročního vyúčtování který jsem zaplatili v průběhu vystavení tohoto dokladu. Obvolala jsem společnost jestli by mohl být tento doklad zrušen a aby nám vystavili doklad na skutečnou částku zaplacené zálohy 16640 (ZD 13752,07 a DPH 2887,93). Tak mi poslali opravný daňový doklad na částku 16640 se (ZD 11289,30 a DPH 2370,75). Můžete mi poradit jak tyto částky zaúčtuji. Děkuji