Re: přerušená živnost
Ma to cenu kvuli cca 2 000 Kc mesicne? Zvlast kdyz to neni pravidelny prijem, ale naopak to velmi zavisi na klientech?
Bud odmitnu klienty a nevydelam nic a nebo klienty prijmu, obnovim si zivnost a budu prodelavat - toto se mi opravdu nelibi!
Re: přerušená živnost
Pojisteny prijem je zajimave spojeni. Zamestnani si hledam.
Neprijde mi ale prilis stastne platit pojisteni z prijmu ze zamestnani. To se na to podnikani muzu vykaslat rovnou.
Ano, ja vim, ze to neni Vas vymysl. Jen jsem si potreboval postezovat nad nespravedlnosti :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
19. 11. 2013 13:25
Dobrý den,
před nedávnem jsem na více než rok přerušil živnost, protože jsem už dlouho neměl žádné klienty. V současnosti ale mám dva klienty. Je nutné znovu obnovit živnost, nebo zisky z těchto klientů mohu dodanit, až skončí přerušení živnosti?
Upozorňuji, že zisky se pohybují v řádu maximálně několika tisíců korun. V případě oznovuobnovení činnosti, tedy placení vyššího zdrav. a soc. pojištění, budu celkově v mínusu.
Děkuji za odpověď