Re: Chybně zaokrouhl. pokladna - přiznán
Já si vytiskla podklady, vymazala, zkusila zaokrouhlit a znovu udělala přiznání.
Takže mám opravit přiznání zpět a do pokladny VPD např. 0,75 Kč? A předkontací 548 / 211?
Vím že je to jen 1 Kč, ale jsem trochu nesvá že to nesedí.
A děkuji Vám oběma :-)
DP k DPH nechte tak, jak bylo podané a jen Pokl. si dodatečně zaokrouhlete na celé koruny.
Já si vytiskla podklady, vymazala, zkusila zaokrouhlit a znovu udělala přiznání.
Takže mám opravit přiznání zpět a do pokladny VPD např. 0,75 Kč? A předkontací 548 / 211?
Vím že je to jen 1 Kč, ale jsem trochu nesvá že to nesedí.
A děkuji Vám oběma :-)
Přiznání vraťte zpět do původního stavu a já bych hal. vyr. pokladny účtovala přes ID 0,75 548/211 (pokud tedy má být v pokladně o 0,75 Kč méně, pokud více, tak 211/648). Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé musí do konce dubna dohlásit informace o zaměstnancích
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
19. 11. 2013 13:37
Přehlédla jsem v minulém měsíci, že jsem výdajový pokl. doklad zapomněla zaokrouhlit na celé Kč a dnes jsem na to přišla. Co s tím? Mám to raději nechat tak nebo zaokrouhlit správně? Ale potom by zase nesedělo daňové přiznání, sice o 1 Kč ale i tak nevím. Děkuji předem, jestli by mi někdo dokázal poradit co s tím