Re: Chyba v VZZ 2016
Sama bych postupovala tak, že bych ve výkazu roku 2017 uvedla uvedenou částku ve sloupci minulé účetní období do správného řádku (E.3.) a tuto skutečnost bych okomentovala v Příloze v účetní závěrce.
Pokud by se jednalo o vysokou částku z pohledu hladiny významnosti, tak bych určitě ještě soukromě konzultovala tento postup u auditorky.
Vloni jsem také u svého účetní SW zjistila pár chyb ve výkazech. Bylo to nejspíše způsobeno změnou ve struktuře výkazů roku 2015 a roku 2016.
Re: Chyba v VZZ 2016
Dvojtečko, mockrát děkuji. jsem vděčná, za jakýkoliv názor, postupovala bych také tak.opravdu děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 1. 2018 9:31
Dobrý den, dovolím si zopakovat dotaz, včera jsem ho vložila do jiné diskuse. moc prosím o názory zkušených.
Zaúčtováno je vše v pořádku, dopad do daně z příjmů není, ale přišla jsem na to, že v loni byla zák.op.položka k pohledávkám ve VZZ vykázána na řádku E.1.2. místo na řádku E.3. vůbec nevím,jak k tomu došlo. moc prosím o radu, jak byste řešili? nechat tak a letos vykázat minulé období na správném řádku nebo nechat na stejně chybném řádku i letos, to min.období myslím? budu vděčná za každou radu.děkuji